lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Ja obstawiam 2:1 dla Polaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 1:0 - Dla nas :- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 myślę, że będzie 1:1 śniło mi się 3:0 z Niemcami i gol Podolskiego, było 2:0.. śniło mi się też 1:1 z Austrią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 w tym momencie gramy gorzej niż z Niemcami... dostaniemy w dupę do 2.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Grają tragicznie.. ale nie jest źle.. prowadzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 stawiam 3:0 (skrajny optymista ze mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 1:0 ale ten wynik to jaja do zmiany: Jop, a niedługo potem Dudka myślę, że jeśli tępaka Jopa zmieni, to możemy nawet drugiego gola dobić hehe ale tępaki grają ledwo - Bąk już się skończył, Krzynówek właściwie też heh myślę, że będzie 1:1.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 trafny komentarz ze strony http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,530488...ojawia_sie.html PRZERWA Ok, spróbujmy to wszystko uporządkować. Prowadzimy - to raz. Po bramce ze spalonego - to dwa. Gramy fatalnie - to trzy. Nie potrafimy utrzymać się przy piłce i popełniamy w obronie błędy godne juniorów - to cztery. Jeśli w drugiej połowie nie będzie WIELKIEJ poprawy - mamy marne szanse na obronienie rezultatu, nie mówiąc już o strzeleniu drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 1:1 karny w 93 minucie!!! polaków zawsze w dupę wyrżną! GNOJE! ja bym podszedł i po ryju dał temu gnojowi! PAROOODIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 To musiało być ustawione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Właśnie w niemieckiej telewizji powiedziano - Niemcy muszą podziękować Polakom.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 karny!!! dawno nie widzialem takiego qrestwa.... Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 sedzia dostanie dobra premie ... !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Ten sędzia powinien sędziować w trzeciej lidze, a nie w takich meczach.. to jest wielkie nieporozumienie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Eh, uwazam ze ten mecz byl ustawiony ... Wszystkie pozytywne decyzje byly kierowane w strone naszych przeciwnikow ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Jak dla mnie to całe EURO to wielka (przepłacona) komedia, dlatego nawet tego nie oglądam tylko spoglądam czasem na wyniki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 nie wiem co powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 myślę, że będzie 1:1 myślę, że będzie 1:1.. heh Spoooooonsiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 radom ..ale nie w taki sposób! ale lipa.. a ja tak od 2 lat u buków nie gram.. powinniśmy olać ostatni mecz i nie wyjść na boisko w ogóle heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 To wy nie wiedzieliście, że euro jest kupione ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 ..w sumie fakt - wystarczy przypomnieć kto jest aktualnym mistrzem Europy.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Jednym slowem (oczywiscie to moje zdanie): Sedzie byl mocno stroniczy! I ten mecz wogole byl pod niezla gorke dla nas ... (mam na mysli decyzje sedziego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Najmłodszy sędzia na Euro - brak doświadczenia, a może rzeczywiście kupiony? Powiem krótko: "Oszukali nas! Banda złodziei ;<wklejcie co chcecie>; decydentów ku* .." Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Klik I wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach