Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Witam chciał bym sie dowiedziec czy na Serwerach VPS Można Postawic Serwer do Gry Interesuje mnie taki VPS http://allegro.pl/item378837847_vps_start_..._transferu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Nic nie stoi zazwyczaj na przeszkodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 a Ile slotowy serwer do Gry Counter Strike 1.6 mógł bym postawic na tamtym VPs zeby były dobre pingi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 taki VPS do nauki będzie lagować będzie najmiejsze serwery gier i transfer 15 GB starczy na dzień max 2 gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Ale ja bym chciał sobie tak sam postawic serwer z 20 slotów by wytrzymał? i czemu na max 2 dni? padł by? a ile by mógł slotów wytrzymac z 5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Nie padl by, ale skonczyl by sie limit transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 a nie da sie jakoś go zwiększyc albo kasowac czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 20 slotów nie wytrzyma Serwery publiczne CS jedzą trochę tego transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 a np Priv z 10 slotów? a nie dało by sie jakoś ten transfer kasowac czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Zwiekrzyc transfer? To juz musisz pisac do firmy u ktorej masz swoj serwer dedykowany/vps i sie z nimi dogadywac (napewno nie za darmo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 to co musze kupic jakiego vpS zeby miec spokojnie 20 slotowy Serwer i żeby to sie nie skończyło ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Poszukaj czegos co ma nieograniczony trafik lub dosc duzy, niestety nie jestem wstanie Ci powiedziec ile dokladnie 20 slotow zajete 24h uzyja transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Nie moge znalesc vps bez limitu transferu mógł by ktoś podrzucic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Mogę ci dać statystyki ile 5 serwów po 16- 20 slotówych zabiera transferu i zajętość łącza reszte trzeba liczyć samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Ja chce VPS bez limitu Transferu żeby sie nie martwic Potem więc podrzuci ktoś link? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Klik - Tu jest 1TB (prawie), jednak nie wiem czy mozna tak stawiac serwery CS, i jak wyglada sparwa z pingami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Klik - Tu jest 1TB (prawie), jednak nie wiem czy mozna tak stawiac serwery CS, i jak wyglada sparwa z pingami. Mógł by ktoś Powiedziec jak to tam Wygląda w tej firmie co kolega podał na górze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 HE.de ? Fajnie tam jest, sam jutro kupuje tam serwer ale jeden poziom wyższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 W sumie nawet RPS z OVH nie byłby zły. Tylko nie wiem jak w CS mają się pingi do FR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Minimum = 58 ms, Maksimum = 71 ms, Czas średni = 64 ms Koszalin/Neostrada TP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 mój serwer (12slotow) stoi na RN mam tam 10GB transferu i jakoś nigdy sie nie skończył.. Serwer prawie non stop full Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 mój serwer (12slotow) stoi na RN mam tam 10GB transferu i jakoś nigdy sie nie skończył.. Serwer prawie non stop full Temat DO zamknięcia dogadałem sie z pewnym użytkownikiem tego Forum //Close Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2008 mój serwer (12slotow) stoi na RN mam tam 10GB transferu i jakoś nigdy sie nie skończył.. Serwer prawie non stop full liczmy że średnio jest 10z12 slotow ( (3kilo*10slotów ) *60*60*10) około 3 giga na dzień nawet przy 8 godzinach dziennie i 6z12 slotów ( (3kilo*6slotow) *60*60*10 ) ~650MB dziennie czyli by na pół miesiąca starczyło nie możlkiwe że 10GB starcza na 12 slotów (: //...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrees 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2008 to co musze kupic jakiego vpS zeby miec spokojnie 20 slotowy Serwer i żeby to sie nie skończyło ;p Z tego co czytam tutaj ( http://www.cstrike-planet.com/tutorial/1 ) całkiem niezły VPS byłby potrzebny, zarówno pod względem transferu jak i sprzętu. 256MB tutaj nie wystarczy. Potrzebaby conajmniej 1024 MB ramu i 100GB transferu miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach