mahatma 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Witam Wczraj w nocy zaliczylem reinstalacje servera windowsowego z Pleskiem Powiedzcie mi co proponujecie jako zabezpieczenie servera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Powiedzcie mi co proponujecie jako zabezpieczenie servera Przejście na unixa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Dlaczego odrazu unixa, myślę że GNU/Linux byłby bardziej odpowiedni ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 System oparty na Windows'sie również da się dość dobrze zabezpieczyć! Ja osobiście, nie brał bym tego, ale jak zmienisz system na coś z pod znaku pingwinka możesz śmiało pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Antywirus + Firewall + wyłączenie nie używanych usług + modlitwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach