wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Witam, tak jak w tematu pilnie potrzebuję spolszczenie do phpCoin czy ktoś może posiada takowe? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=4525 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 No i jaki widzisz sens w wysyłaniu linku do tematu sprzed 2 lat, w którym ludzie którzy się udzielali ostatnio widziani byli ponad rok temu. Mam sobie sam do siebie pisać? Interesuje mnie jak to wygląda dzisiaj i czy od tamtej pory ktoś to może wkońcu przetłumaczył. Myślenie nie boli spróbuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 No i jaki widzisz sens w wysyłaniu linku do tematu sprzed 2 lat, w którym ludzie którzy się udzielali ostatnio widziani byli ponad rok temu. Mam sobie sam do siebie pisać? Interesuje mnie jak to wygląda dzisiaj i czy od tamtej pory ktoś to może wkońcu przetłumaczył. Myślenie nie boli spróbuj! czepiasz się. moze Jarek dał Ci do zrozumienia że nie ma kompletnego tłumaczeni? Poza tym nikt Ci nie musi odpowiadać.... Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 No i jaki widzisz sens w wysyłaniu linku do tematu sprzed 2 lat, w którym ludzie którzy się udzielali ostatnio widziani byli ponad rok temu. Mam sobie sam do siebie pisać? Interesuje mnie jak to wygląda dzisiaj i czy od tamtej pory ktoś to może wkońcu przetłumaczył. Myślenie nie boli spróbuj! Ku%$%$^ chyba ciebie myślenie boli... google.pl i szukasz! jak nie to sam tłumaczysz albo zlecenie robisz! jak nie piszesz PW or e-mail do tamtych osób!! proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Ku%$%$^ chyba ciebie myślenie boli... google.pl i szukasz! jak nie to sam tłumaczysz albo zlecenie robisz! jak nie piszesz PW or e-mail do tamtych osób!! proste? Nie przeklinaj nie jesteś w oborze:) PW pisałem ale najwidoczniej pozmieniali maile i nawet o nowych PW nie mają powiadomienia. Google przeczesałem we wszystkie strony, dlatego zadałem tutaj pytanie/zlecenie jeśli ktoś ma i chciałby np. odsprzedać nie widzę żadnego problemu;) PS Polecam Jareczku zacząć brać Valium bo za bardzo się denerwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 jak coś ja mogę spolszczenie do ClientExec załatwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 jak coś ja mogę spolszczenie do ClientExec załatwić. Ja bym prosil ps. to jest ogolnie platny skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 jak coś ja mogę spolszczenie do ClientExec załatwić. Ja bym prosil ps. to jest ogolnie platny skrypt ? Hm. Ja też mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Tłumaczyć EN->PL umiem i lubię, więc jakby coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Napisałem PW odnośnie gratyfikacji, ale nie odpisujesz. Czyżbyś chciał się podjąć tego za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 :) Za darmo to Ci nawet w ryj nie dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 :) Za darmo to Ci nawet w ryj nie dadzą. Hehe, dlatego dziwię się, że nie odpisuje. Chyba, że tak długo zastanawia się nad swoją ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 może go nie ma przed komputerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Propably. Ja cię kręcę: jaki spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Ja też mogę się przyłączyć do spolszczenia:D ----Edit Oczywiście chodzi o phpcoin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Jak inni to ja też chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Ale nagle zabrakło chętnych do płącenia Jakby coś, ja drogi nie jestem, a sumienny. (Bo młody i głupi, haha!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Ale nagle zabrakło chętnych do płącenia Znany problem, np OpenSource spowodował że ludzie lubią otrzymywać wiele rzeczy za free. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Ostatnio na rynku zapytałem się pewnego pana, który roznosił ulotki - Na jakiej licencji są one rozprowadzane? :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Ale kto mówił o płaceniu.... Można się zebrać w sobie i potłumaczyć a napewno się przyda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 H@H@ malu, i co odpowiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Tak w ogóle w Polsce ktoś używa phpcoin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Popatrzył się jak na kretyna i mi nawet ulotki nie dał ... ;-) phpcoin - osobiście nie wykorzystałbym go do komercyjnego przedsięwzięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Tak w ogóle w Polsce ktoś używa phpcoin? Póki co jeszcze nikt, ale wkrótce będzie. Swoją drogą sam już przetłumaczyłem panel klienta, bo PA może być i po chińsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach