Avatarus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Witam Poszukuje jakiegoś serwera na początek, który mógłby wytrzymać hostowanie filmów wyświetlanych za pomocą web flash playera. Serwer taki powinien mieć spory transfer bo co chyba podstawa. Musi też mieć możliwość doinstalowania oprogramowania takiego jak ffmpeg. Co radzicie na początek? Bo jak już słusznie jeden użytkownik zauważył w innym moim temacie , że lepiej zacząć od czegoś małego za mniejszą kasę, a potem to po prostu zmienić jak serwis się rozrośnie. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje, porady itp. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Większość vpsów niemieckich starczy. 512-1gb ramu. Tam dużo transferu dają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 Lepiej kup serwer w OVH.pl transfer nie ograniczony i Cie nie przytną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 wg mnie tylko ovh na coś takiego w HE dostaniesz kawałek della ale co ci po kawałku jak możesz zaraz zjeść trafik i amen a na ovh masz jedna z ważniejszych rzeczy z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 ovh teraz ma znieść limit trafiku nawet na shared hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avatarus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 no tak...tylko że ovh.pl ma jakieś zasady Anty Video Streaming...a to właśnie serce portalu...niby jest to możliwe na koncie Vip ale nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego konta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 oni tylko tak piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2008 Na http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=7134&...light=streaming było o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2008 Luknij na vServ.pl Mam tam shoutcasta i nie ma problemu wiec ze streamingiem video tez nie bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avatarus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2008 dzięki chłopaki naprawdę mi pomogliście Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach