pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Szukam dobrego serwera dla forum na skrypcie MyBB Przede wszystkim chodzi o cenę. Poczatkowo potrzebuje czegoś tańszego. Moje mininum to 500MB przestrzeni i min 3GB/miesiac Cena na rok <100zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam. Pakiet Normal (więcej tu http://activhost.pl/index.php?go=wwwreseller ) Spełnia Pana wymagania w 100 % Forum będzie działać szybko i nie zawodnie. Pozdrawiam Damian Miodek Active Hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Szukam dobrego serwera dla forum na skrypcie MyBBPrzede wszystkim chodzi o cenę. Poczatkowo potrzebuje czegoś tańszego. Moje mininum to 500MB przestrzeni i min 3GB/miesiac Plan home start z oferty dla klientów indywidualnych powinien Panu w pełni wystarczyć. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, oraz do skorzystania z bezpłatnego okresu testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Nawet pakiet Lite Max spełnia moje oczekiwania. Jak napisalem w 1-szym poscie wazna jest cena aby byla jak najmniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Nawet pakiet Lite Max spełnia moje oczekiwania.Jak napisalem w 1-szym poscie wazna jest cena aby byla jak najmniejsza To dobrze. Zapraszamy do zakupu po zastanowieniu Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam, zachęcam do skorzystania z Webh.pl już za 6,10zł miesięcznie otrzyma Pan: 1,5Gb /miejsca 9GB / transferu miesięcznie 2 bazy danych W chwili obecnej konta zakładane są na szybkich i stabilnych serwerach w PL. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 A czy którys z hostingów ma "wbudowany" system statystyk AWSTATS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Na naszych serwerach dostępny jest WebAlizer . Decydując się na nas ma Pan możliwość skorzystania z naszej pomocy przy przenoszeniu forum dyskusyjnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Szukam dobrego serwera dla forum na skrypcie MyBBPrzede wszystkim chodzi o cenę. Poczatkowo potrzebuje czegoś tańszego. Moje mininum to 500MB przestrzeni i min 3GB/miesiac Cena na rok <100zł Może zainteresuje Ciebie nasza oferta: - Pakiet Home 1GB Pojemności 10 GB miesięcznego transferu 58 zł 78 gr. rocznie Gwarantujemy codzienne kopie bezpieczeństwa. Panel DirectAdmin, statystyki webalizer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam u nas pakiet mini 45 zł rocznie 1,5 gb powiechrzni i 7 gb transferu lub pakiet small 80 zł rocznie 3 gb powiechrzni i 15 gb transferu miesięcznego. Wszystkie ceny brutto. www.FireHost.pl Markowe serwery DELL w niemczech, pomoc przy przenosinach, kopie bezpieczeństwa, directadmin PL, dostęp do ssh (powłoka shell). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Zwykle przy Direct Adminie nie ma awstats - chyba, że ktoś ma na pluginie. Szukaj cpanela albo innego panela który ma awstats. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Nie chciałbym nikogo obrażać, ale wygląda to jak kłótnia o klienta xD Istnieje plugin darmowy Plugin do DirectAdmina, który umożliwia kontrolę nad statystykami awstats. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Zapraszam do zapoznania się z pakietami Starter lub EasyPack w cenach 25,62 i 42,70 zł brutto /rok z oferty www.hekko.pl Starter to 512MB pojemności i 2GB transferu miesięcznego EasyPack to 1GB pojemności i 5GB transferu miesięcznego Serwery w Polsce, 14 dni darmowego testu, dostępne Awstats w panelu DirectAdmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Nie chciałbym nikogo obrażać, ale wygląda to jak kłótnia o klienta xD Istnieje plugin darmowy Plugin do DirectAdmina, który umożliwia kontrolę nad statystykami awstats. Jeśli w moją stronę post to nie polecam Prohost w tym wątku bo cena <100 nie jest wystarczająca aby zakupić plan u nas. Komentowałem tylko DA i Awstats. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riif 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Wbrew temu, co pisałem w opiniach - netarteria.pl. Takie forum będzie na ich nowych szafach śmigać . No i mimo wszystkich minusów dla upchanych na serwerach EU (nikogo już tam nie upychają, na szczęscie dla nowych klientów heh) to perfekcyjnego kontaktu z administratorami odmówić nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Skorzystaj z http://www.cal.pl/ - mają dobre, nie przeciążone maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 Post nie był skierowany do Ciebie. Dopowiedziałem tylko że istnieje darmowy plugin do DA, który działa całkiem przyzwoicie. Raczej miałem na myśli osoby które wypowiadały się przed Tobą już dwukrotnie :- ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 2 razy wypowiedzialem sie ja, ale czy to zle ze odpowiadam na pytania osoby zainteresowanej? Chyba nie wiec nie wiem o co Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 Jestem po prostu czepliwą osobą :- )) Ale teraz przynajmniej z mojej strony EOT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 Witam, zapraszam do napisania maila na tomek@vServ.pl oraz przedstawić swoje wymagania i cenę. Posiadamy cPanel wraz z AWStats. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 Welcome to the home of vserv.pl To change this page, upload your website into the public_html directory Suuuuuper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 no co, ich grafik pewnie przygotowuje właśnie nowy, ekscytujący lay : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Juz wybralem Sprawa zamknieta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach