zgred 7 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2005 ... dla wszystkich użyszkodnikow WHT.pl za lekturę, dzięki której nie uruchomiłem "domorosłego" hostingu LTFBWY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2005 n/p W końcu od tego jesteśmy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2005 To milo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2005 ale nigdy nie mowie nigdy - stać mnie na kupno paru serverków i wrzucenei tego w rack 42U - tylko kto to poprowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lichurec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2005 ale nigdy nie mowie nigdy - stać mnie na kupno paru serverków i wrzucenei tego w rack 42U - tylko kto to poprowadzi Zgredku - mysle ze jak bys chcial _zainwestowac_ i nei czekal na kokosy w 1 miesiacu swojej dzialalnosci, to znalazl bys dobrych administratorow, ktorzy by ci tym pokierowali.. Jesli zas mial to byc kolejny 3 miesieczny "krzak" - chwala WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
<lol> 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2005 :-D ja jeste zadowolony z podziękowań :-D :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach