WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam. Mam pytanko. Czy istnieje jakiś darmowy CMS na którym by można postawić portal z motywami do telefonów? Chodzi mi o coś takiego: http://www.mmcforums.net/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerPro.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Proszę zobaczyć www.joomla.pl , większość firm GSM udostępnia kody które należy umieścić na stronie aby wyświetlać tapety, dzwonki itp. W joomla są moduły które umożliwiają wstawianie kodów, dzięki czemu będzie możliwe wyświetlanie tego typu zawartości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Pomijając kwestię wydajności oraz bezpieczeństwa tego skryptu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Ja poleciłbym raczej Drupal'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Specjalna wersja jportala z zabezpieczeniami i zoptymalizowanym kodzie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Pawel_15 tja.. sprzed 5 lat? : )) chyba, że masz na myśli jakąś bombową rzecz, o której nie wiem heh dla mnie jportal skończył się parę lat temu.. i chyba niech tak zostanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 jPortal UserPatch 1.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 wow.. to jportal żyje? uuu.. ciekawe jak to wszystko wygląda i czy "ma sens" heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 @sponsi - heh http://jp.i-dev.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 wiem, właśnie to znalazłem i się zdziwiłem heh(e)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2008 Wygląda tak samo tylko ma zabezpieczenia i kod poprawiony za zgodą samego twórcy Fajne to nawet, próbowałem hakować ten UP 1.1 i zwykły... UP jednak lepszy Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 To nic nie da jportal naprawde sie juz dawno skończył i został porzucony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach