sch 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam jestem HeadAdminem serwera gier Red Dog [TP] Cs 1.6. Mamy ostanio male problemy z hostingiem naszego forum. Prosba jest taka, ze chodzi nam o niewielkie miejsce pod forum z uzywamy malo bo nasza spolecznosc jest mala. Choc serwer juz stoi ponad 1 rok. Sredni transfer jaki wykorzystujemy forum to do 500 mb . Miejse tez nie zawiele wkoncu to forum oczywiscie jak jest mozliwosc to z cpanelem lub DA red-dog.com.pl pozdrawiem reddogserwer@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 jeśli chcesz to mogę wydzielić Ci miejsce napisz na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 A czemu niby są problemy z hostingiem forum? Forum jest bardzo małe, więc nie powinno przysparzać bólów głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Jeżeli to nie przemo to ja też moge dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 @UP Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Non steam'ek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Jakbym miał z czego dać to bym dał... bo fajnie sie na waszym serwerku pogrywało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sch 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 Non steam'ek No niestety, ale tak. Czekam tylko na innego serwa i nie dlugo bedzie Steam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2008 tez mogę u mnie miejsca użyczyć ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach