wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam, mam do sprzedania domene Resellery.eu Ważna jest do 04.06.2009r. zarejstrowana w NetArt. Chętnych zapraszam na PW:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Resellery, a nie przypadkiem Resellerzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 w sensie "konta reseller" chyba heh czyli resellery.eu chyba od biedy da radę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 w sensie "konta reseller" chyba hehczyli resellery.eu chyba od biedy da radę : ) Dokładnie tak:) Uważam iż domena ta pasuje idealnie do firmy zajmującej się hostingiem kont reseller:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam, mam do sprzedania domene Resellery.eu Ważna jest do 04.06.2009r. zarejstrowana w NetArt. Chętnych zapraszam na PW:) Koleś zastanów sie rejestrujesz domene całkowicie za free bo teraz jest taka promocja w netart, a teraz chcesz ją sprzedać puknij się w głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 krk czemu? normalny biznes gościu chce zrobić, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Koleś zastanów sie rejestrujesz domene całkowicie za free bo teraz jest taka promocja w netart, a teraz chcesz ją sprzedać puknij się w głowę BIG looool... a jakby zarejestrował za 1zł + VAT!! To co może już sprzedawać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 BIG looool... a jakby zarejestrował za 1zł + VAT!! To co może już sprzedawać?? Gdyby była za 1zł + vat to podejrzewam, że by jej nie zarejestrował ale jak dają za free to trzeba ukręcić na tym biznes nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 wolny rynek, rządzi sie swoimi prawami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Koleś zastanów sie rejestrujesz domene całkowicie za free bo teraz jest taka promocja w netart, a teraz chcesz ją sprzedać puknij się w głowę A co to za różnica jak ją rejestruje? Poprostu wykorzystałem okazję a teraz mogę zarobić. Kolega zazdrosny? Gdyby była za 1zł + vat to podejrzewam, że by jej nie zarejestrował ale jak dają za free to trzeba ukręcić na tym biznes nie ? Gdyby była za 1zł + vat też bym zarejstrował bo również jest opcja, że można zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 A co to za różnica jak ją rejestruje? Poprostu wykorzystałem okazję a teraz mogę zarobić. Kolega zazdrosny? Gdyby była za 1zł + vat też bym zarejstrował bo również jest opcja, że można zarobić. no comentss JAsneee, że jestem zazdrosny daję Ci za nią 100000$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 no comentss JAsneee, że jestem zazdrosny daję Ci za nią 100000$ Szczerze mało mnie obchodzi ile dajesz:) Wyraźnie napisałem, że sprzedam i myślę, że osoby niezainteresowane, zwłaszcza takie jak Ty, są tutaj zbędne. ----------- Proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu gdyż źle zinterpretowałem opis tego w którym teraz się znajduje "Rozmowy na temat rejestrowania domen, delegowania, sprzedawania itp. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Proponuje zamknąć temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Proponuje zamknąć temat. Tomi na jakiej podstawie sugerujesz zamknięcie tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach