eclipsewear 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Prosiłbym o pomoc w doborze serwera . Obecnie chodzi o przerzucenie 2 forum na skryptach phpbb3 ktore generuja ok 5-10 uv na miesiac . Wymagania standardowe : Min 1gb dysku , w miare duży limit transferowy , php , msql itp , min 5-10baz sql , oraz ewentualna mozliwosc przetransferowania domeny Budżet max 300zł Czytałem iż sa trudności na home i nazwa.pl odnośnie wiekszych forach z duża liczbązapytać sql ,a ile w tym prawdy to nie mam pojecia dlatego chciałbym prosić o porade Z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JCzapla 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Jeśli nie przerażają Cię szybkie serwery w USA to możemy pogadać o sponsoringu. Jaka jest tematyka forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eclipsewear 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Forum komputerowe i młodzieżowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 300 zł rok czy miesiąc ? Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej firmy active-hosting.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Nie no bez jaj, myślę że to oczywiste że rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Czasami takie pytania padają na forum. Po prostu Active-Host bierze przykład od innych bez większego zastanowienia się nad logiką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Spytałem bo eclipsewear nie napisał. Tak też myślałem że na rok ale wolałem się upewnić Zapraszam pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eclipsewear 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 Oczywiscie ze na rok .Hmmm acvtive-hosting ma dość uboga oferte hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 Oczywiscie ze na rok .Hmmm acvtive-hosting ma dość uboga oferte hostingu Za to gigantczną moc spamującą Kei.pl ma w najtańszej ofercie coś co by spełniało Twoje wymagania, a jest to uznana firma, a z tańszych, to prohost.pl czy np masternet.pl, nie krzyczą na tym forum na nich za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 WItam, może spróbuj u nas :>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 Oczywiscie ze na rok .Hmmm acvtive-hosting ma dość uboga oferte hostingu Ubogą ? Za 300 zł rok ma pan u nas konto 4 Gb pojemności i transfer miesięczny 100 Gb... Czy to jest ubogie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 Ubogą ? Za 300 zł rok ma pan u nas konto 4 Gb pojemności i transfer miesięczny 100 Gb... Czy to jest ubogie ? Uboga oferta ma się nijak do parametrów. Oferta=wachlarz dostępnych usług, różnorodność pakietów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 uee... w nazwa.pl za 5 dych dają 10 Giga na dysku i 2000 Gb transferu.. to dopiero jest nieuboga oferta! : )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 To jak wszyscy zaspamowali to i ja zaspamuje . Może zainteresuje cię oferta www.FireHost.pl za 220 zl rocznie otrzymujesz 10 GB powiechrzni i 60 GB transferu, markowe serwery DELL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 Witam. 298zł. = 2 x to konto Zapraszam do bezpłatnego testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach