czarekfcb 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2008 Witam, mam do was pytanie: Który według was,z tych firm hostingowych jest lepsza i dlaczego? U której zakupić konto? pozdr czarekfcb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2008 Poszukaj na forum, widziałem już takie porównanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2008 A dlaczego TYLKO te dwie firmy wchodzą w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2008 A dlaczego TYLKO te dwie firmy wchodzą w grę? A jakie to ma znaczenie? Widocznie sprawdził sobie różne firmy i zostały te dwie do wyboru. Człowiek zadaje proste pytania i oczekuje prostych odpowiedzi, tyle. - Za linuxpl przemawia doświadczenie. - Za webh.pl różnorodność (serwery w PL, USA i FR,DE). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2008 webh.pl ! ale nie serwer w PL .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2008 Też polecam webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarekfcb 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2008 Zakupiłem webh.pl ciekawe jak sie będzie sprawować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2008 Zakupiłem webh.pl Dobry wybór! ciekawe jak sie będzie sprawować... Powinien sprawować się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2008 Znam linuxpl.com jeszcze z początku wieku. Być może sprzęt się zmienia, doświadczenie także, ale ludzie (tutaj: charakter administratorów) - nigdy. Odradzam, zwłaszcza, że jest multum hostingów z pozytywną historią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach