dnn320 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 interesuje mnie wersja LifeTime rozwaze opcje internal jako external JEST PLANOWANA zmiena serwera w najblizszych miesiacach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 hc.pl - 250 zł Internal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Witam Moge sprzedać Panu LifeTime 847,50 + VAT (nie interial) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Moge sprzedać Panu LifeTime 847,50 + VAT (nie interial) http://www.directadmin.com/pricing.html - 660zł. Niezłą masz marżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 http://www.directadmin.com/pricing.html - 660zł. Niezłą masz marżę Przelicznik dolara przy płatności kartą Visa jest 2,50.... Nie tak dużą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Przelicznik dolara przy płatności kartą Visa jest 2,50.... Ja dzisiaj miałem chyba 2,20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 interesuje mnie wersja LifeTime rozwaze opcje internal jako external JEST PLANOWANA zmiena serwera w najblizszych miesiacach wyslij pytanie do Patryka, kupilem od niego DA lifetime w dobrej cenie z fakturą. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Przelicznik dolara przy płatności kartą Visa jest 2,50.... Nie tak dużą To nie wiem z czego korzystasz.... Ja zawsze korzystam w przeliczaniu z http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/ No i jak płacę e-kartą w m-banku to wychodzi mi 2-5zł różnicy przy płatności 100zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2008 Witam Ponownie. Jeżeli jest pan dalej zainteresowany licencją LifeTime możemy zaoferować w super cenie za 350 zł cena brutto. Pozdrawiam Damian Miodek ActivHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2008 LifeTime możemy zaoferować w super cenie za 350 zł hc.pl - 250 zł Internal Gdzie ta super cena ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2008 Gdzie ta super cena ... ? Witam. Podałem super cene u nas a nie u kogoś innego. My oferujemy taką super cene a hc inną i wszyscy są zadowoleni Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2008 A jak wszystkim wiadomo Direct Admin nie egzekwuje tak naprawdę rodzajów licencji. Nie ma problemu z przeniesieniem Internal`ki do innej serwerowni, więc jaki jest sens płacenia 600 zl ? Skontaktuj się z Sebastianem (Sebak), na pewno dostaniesz tam licencję taniej niż w hc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2008 Witam, A jakim serwerem jest Pan zainteresowany? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach