djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 WItam www.idance.pl ładuje się po kilka minut , wczoraj (25 maja wieczorem godzine trwało ładowanie ) , twórca cmsa twierdzi że wszystko jest ok , serwer dobry ( u Jarka i Malu ) . autorski skrypt CMS oparty na smartach Zlecę komuś modyfikację aby wreszcie działał normalnie. PS. przepraszam jeśli zły dział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Jeśli jesteś pewny, że to cms to postaraj się sprawdzić co go tak zamula. [jaki moduł] Sprawdź czy nie zostawił w smarty wymuszania kompilacji, dodaj cache na poszczególne moduły. ew. podeslij kod. Mam od dzisiaj wakacje to moge sie tym zajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Mogę zająć się optymalizacją. pisz na gg: 9988777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 MiSi3kK napisz na PW z nr gg powiem szczerze ... moja znajomość php/smart =0 dlatego dodałem to zlecenie , zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach