maciej92 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Witam poszukuje taniego hostingu windows ostatnio znalazlem jeden http://discountasp.net ale nie odpowieada mi jedno nie pisze ile domen mozna zaparkowac i subdomen. Co powiecie i moze znacie jakies jeszcze inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Np amm.net.pl Firma stabilna istniejąca od ładnych kilku lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Tylko oferuja jak narazie troszke stary od kilku miesiecy ws 2003 ktory nie ma obslugi asp 3,5 a mi jest ono potrzebne zapomnialem napisac ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 home.pl A serio to poszukaj coś w USA, w Polsce raczej nie ma dużego wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fahrbot 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 A co ma win 2003 do .net 3.5? Przecież to i tak tylko rozszerzenie .net 2.0 to raz, a dwa w amm jest ono zainstalowane. Na home.pl nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 net 3,5 jest w ws2008 ma wieksza funkcjonalnosc wzial bym ten discountasp.net tylko nie wiem jak z domenami jest wyslalem im maila zobaczymy co napisza, bo 60$ za pierwszy rok to nie duzo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fahrbot 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 net 3,5 jest w ws2008 E tam. Nie ma żadnych przeszkód by istniał w ws2003. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 w sumie tak ale znowu nie wiem czy amm obsluguje silverlighta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fahrbot 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Tego tez nie wiem. Pytania o hosting windows zacząć od poziomu <trust /> dla aplikacji, bo się później może okazać że mało co się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach