krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 Witam ściągnełem szablon ze strony Tm i są tam pliki np. header_v8.swf I teraz mam pytanie do was jak można je edytować aby wstawić tam swoją treść ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 Użyj Adobe Flash. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 A SWF'ów nie trzeba przypadkiem zdekompilować do *.fla żeby prowadzić edycje w Adobe Flash ? SWF to wersja skompilowana, a FLA to źródło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 @UP ma racje tych plikow nie da sie edytowac Tak mi sie wydaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 da sie ...ale przeważnie autorzy zabezbieczaja swoje pliki (hasłem) :)da sie ...ale przeważnie autorzy zabezpieczaja swoje pliki (hasłem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/ bądź Click da sie zdekompilować swf>fla ale nie zawsze daje to 100% odwzorowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach