Matrixpl 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym założyć darmowy hosting ale nei wiem od czego zacząć. Czy kupić od razu serwer dedykowany czy vpsa a może resellera? Chciałbym oprzeć wszystko na panelu DA, gdyż można wszystko zrobić szybko, bez męczenia się (nie jestem geniuszem w sprawie serwerów). Doradźcie co wybrać. Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Matrixpl napisał: Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym założyć darmowy hosting ale nei wiem od czego zacząć. Czy kupić od razu serwer dedykowany czy vpsa a może resellera? Chciałbym oprzeć wszystko na panelu DA, gdyż można wszystko zrobić szybko, bez męczenia się (nie jestem geniuszem w sprawie serwerów). Doradźcie co wybrać. Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. http://www.ovh.pl/produkty/kimsufi08.xml ale długo nie pociągniesz bez limitów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 "100zł"? "nie masz pojęcia"? - daj sobie lepiej z tym spokój, heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Matrixpl napisał: Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. Zwiększ budżet jakieś 5-6x i wróć ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach