Matrixpl 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym założyć darmowy hosting ale nei wiem od czego zacząć. Czy kupić od razu serwer dedykowany czy vpsa a może resellera? Chciałbym oprzeć wszystko na panelu DA, gdyż można wszystko zrobić szybko, bez męczenia się (nie jestem geniuszem w sprawie serwerów). Doradźcie co wybrać. Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Witam. Jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym założyć darmowy hosting ale nei wiem od czego zacząć. Czy kupić od razu serwer dedykowany czy vpsa a może resellera? Chciałbym oprzeć wszystko na panelu DA, gdyż można wszystko zrobić szybko, bez męczenia się (nie jestem geniuszem w sprawie serwerów). Doradźcie co wybrać. Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. http://www.ovh.pl/produkty/kimsufi08.xml ale długo nie pociągniesz bez limitów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 "100zł"? "nie masz pojęcia"? - daj sobie lepiej z tym spokój, heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Posiadam budżet do 100 zł miesięcznie. Zwiększ budżet jakieś 5-6x i wróć ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach