matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Witam, Znalazlem oferte serwera dedykowanego na WH i mnie zastanawia czy za te pieniadze to mozliwe: Zestaw nr 2 cena:169 zł/miesięcznie Procesor:Intel Core2Duo E6550 2x 2.33 Pamięć RAM: 4 GB DDR2 Dysk twardy: 2x 1000 GB Łącze: 100 Mbps Przepustowość: 100 Mbps Limit transferu: brak IP stałe: 4 adresy(dodatkowe IP 1 zł/miesięcznie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rezor 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Moim zdaniem jakiś kant .... albo naprawde ostra promocja aby sie wybić. Nawet ovh bedac stosunkowo tanią serwerownią (ba nawet bardzo!) nie daje takich sererów za taka śmieszą cene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Wlasnie dla tego sie pytam, koszty sa ze tak powiem "smieszne" za taka maszyne ... Ale wydac je i nie dostac to juz inna bajka wiec dla tego wole sie upewnic czy to wogole mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Zestaw nr 2 cena:169 zł/miesięcznie Wg mnie Rusel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 http://www.ovh.pl/produkty/superplan2008raidlarge.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Ten ktos moze ma kupon promocyjny na 50% hehe ... Jak to prawda to nawet kilka takich maszyn moge kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Podaj link do tej oferty Bo faktycznie jest to "atrakcyjna" cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Link do oferty Jak juz ktos kupi i bedzie dzialal To i ja sie skusze Za taka cene Ja nie dostalem odpowiedzi na moje pytania jakie zadalem na PW tej osobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Nikt nie ma kuponu 50 % w ovh. To taki "wałek" ala rusel ... Tragedia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Tyle i ja wiem ze nie istnieje taki rabat przynajmniej w OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Link do ofertyJak juz ktos kupi i bedzie dzialal To i ja sie skusze Za taka cene Ja nie dostalem odpowiedzi na moje pytania jakie zadalem na PW tej osobie... nie ma nawet adrey strony tego goscia lub firmy. co zrobisz jak serwer padnie? bedzie go szukal poprzez PM na forum?? takie oferty trzeba omijac szerokim lukiem, na kilometr leci oszustwem Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 kontakt: januszleszcz@yahoo.com Naprawde jest leszczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Tak to nawet w Erze nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Witam, Nie jesteśmy płatnikiem podatku VAT z tego powodu możemy wystawić jedynie firmowy paragon (rachunek). Serwery zlokalizowane są w naszej serwerowni w Krakowie (sieć osiedlowa) IP: TUTAJ IP Pozdrawiam. Chciwosc mowi bierz nie pytaj, a rozum mowi ze to jakis przekret IP address latitude: 52.5999980 IP address longitude: 19.1000000 ISP of this IP [?]: Energis Polska Sp. z.o.o. Organization: Energis Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Chciwosc mowi bierz nie pytaj, ale rozum mowi: nie bierz i nie pytaj Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 serwerowni w Krakowie (sieć osiedlowa) Hah! A to dobre Kraków, to moje miasto - jestem ciekaw na którym osiedlu tą serwerownie budują Łącze: 100 Mbps * Do pierwszego routera :PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 Coś mi się zdaje ze to lewizna, nie zawsze tanie znaczy dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 I oczywiście po skrętce nieekranowanej aby za dużo mbitów nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach