harbi 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Od kilku dni intensywnie szukam hostingu dla rozrastającego się zaplecza stron. Moje wymagania nie są zbyt wygórowane: Transfer: ok. 10GB miesięcznie Dysk: min. 1GB Panel: DA lub cPanel Bazy danych: min. 10 z możliwością dokupienia kolejnych. Mile widziany jest brak ograniczeń na ilość baz. Cena: mogę przeznaczyć ok. 80 zł brutto rocznie. Mam już po jednym koncie w każdej z niżej wymienionych firm: 8P.pl Cal.pl Coxhost.eu eFuturo.pl Hekko.pl Firehost.pl Jor.pl Linuxpl.com Neteasy.pl Netzip.pl Prohost.pl Czy moglibyście polecić mi jakieś inne sprawdzone firmy spełniające moje wymagania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Witaj, zapraszam do Webh.pl po indywidualny plan. Za tą cenę dostaniesz to czego wymagasz Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Od kilku dni intensywnie szukam hostingu dla rozrastającego się zaplecza stron. Moje wymagania nie są zbyt wygórowane: Transfer: ok. 10GB miesięcznie Dysk: min. 1GB Panel: DA lub cPanel Bazy danych: min. 10 z możliwością dokupienia kolejnych. Mile widziany jest brak ograniczeń na ilość baz. Cena: mogę przeznaczyć ok. 80 zł brutto rocznie. Czy moglibyście polecić mi jakieś inne sprawdzone firmy spełniające moje wymagania? Polecam 3it.pl, możemy spełnić Pana wymagania w podanej przez Pana kwocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Zaplecza stron czyli qlweby, wordpressy i inne? Czy przynajmniej są zoptymalizowane? Jeżeli są to zapraszam do zapoznania się z ofertą MasterNET.pl z ponad czteroletnim stażem na rynku usług hostingowych. Pakiet PREMIUM 2GB/10GB, 10 baz danych w cenie 70zł netto byłby odpowiedni. Jedynie co to oferujemy autorski panel administracyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 skoro masz konto w coxhost.eu i jesteś z niego zadowolony, zapraszam na szybki-serwer.pl == ta sama firma, taki sam serwer ale inny i inne IP. http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=14 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 A konkretnie potrzebujesz innej firmy czy też różnych adresów IP jak to zwykle w takim wypadku bywa ? Jeśli tylko adresów IP różńych to zapraszam po kolejne konta do nas jeśli już masz konto i jesteś zadowolony.A konkretnie potrzebujesz innej firmy czy też różnych adresów IP jak to zwykle w takim wypadku bywa ? Jeśli tylko adresów IP różńych to zapraszam po kolejne konta do nas jeśli już masz konto i jesteś zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harbi 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi W ciągu najbliższych dni będę się już kontaktował bezpośrednio z firmami, które przedstawiły swoje oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 Witam. Zapraszam do nas. Mamy szereg pakietów i zapewne jakiś Panu będzie odpowiadał. http://activhost.pl/index.php?go=wwwreseller Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach