Tomick 29 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Witam! Znacie może jakiś solidnych pośredników, u których można kupić dedyka w Hetznerze lub Strato? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 heztner - cjc.pl strato - xxlweb.pl Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę odstąpić Ci CJC-2 z mniejszą opłatą instalacyjną, lub wogóle bez opłaty instalacyjnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Ja mogę być dla Ciebie tańszym pośrednikiem, wystawiam faktury VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Trzeba pamiętać, że w przypadku pośdrednictwa ważną sprawą jest dobry kontakt resellera z serwerownia a w CJC.pl funkcjonuje to bardzo dobrze - nie ma problemów z np. z szybkim zestawianiem KVM do maszyny czy innymi rzeczami, które czasami zajmują sporo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Również nie mam takiego problemu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Witam!Znacie może jakiś solidnych pośredników, u których można kupić dedyka w Hetznerze lub Strato? Witam. Jeżeli szuka Pan pośrednika to zapraszam do nas. http://activhost.pl/index.php?go=dedykowane (AMD z hetzner) Nie mamy wygórowanych cen. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach