tjg 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 No i jeszcze płatność z góry oraz niskie pingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 W Pukawce 1200 zł za 200 slotów. Nie liczę rabatów, bo za taką ilość dostaniesz zapewne bardzo dużo.Z ciekawości posłałem maila Ale co tak przeżywacie? Kupił i już tego nie odwróci... Co za sens wypisywać teraz na 2 strony, że mógł kupić serwery gier? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 W Pukawce 1200 zł za 200 slotów. Nie liczę rabatów, bo za taką ilość dostaniesz zapewne bardzo dużo.Z ciekawości posłałem maila Ale ja wole przy takiej ilości slotów być sam sobie panem niezależnie od kogoś a co by było jak teraz 1200zł za 200 a potem by sobie np. 1500 chcieli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Ale masz zagwarantowane:- support - panel - zniżkę - niskie pingi - bardzo mało obowiązków No ale jak wybrałeś już to to nie trafiłeś z serwerownią ponieważ pingi nie będą na najniższym poziomie. Tak ale np. jak znudzą mu się serwery CS to może przejść na coś innego i policz 1200*12=14400 za tą cene ma priv serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach