arcade33 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2005 Witam Moja firma zakupiła serwer (głównie pod swoje i zaprzyjaźnionych firm potrzeby). Nie wykorzystamy jednak całej jego powierzchni i na pewno transferu więc żeby chociaż trochę zmniejszyć sobie koszty postanowiliśmy odstąpić trochę resellerów - mniejszych, większych - do wyboru do koloru, jak kto woli. Atutem jest tutaj to, że maszyna nie będzie mocno obciążona - będą na niej głównie strony firmowe i dwa sklepy raczej bez wykorzystania mysql wiec nie będzie to jakiś "zapchany" serwer. Maszyna stoi w USA, w serwerowni Savvis jest to P4 2,8 GHz, 1024 Mb DDR RAM, 80GB HDD, łącze 10 MBps Panel DirectAdmin - oczywiscie pl Powierzchnia i transfer resellerów do ustalenia, reszta oczywiście b/o Serwerem opiekują sie nasi administratorzy, każdy kto skorzysta z konta reseller może liczyć na fachową pełną pomoc nawet wykraczającą poza "standardową" obsługę konta, chętnie pomożemy, poinstruujemy, poprowadzimy "za ręke" ) Ponieważ planujemy wykorzystać około 20 GB powierzchni, na rezerwę zostawimy sobie drugie 20 GB - zostanie nam do odstapienia jakieś 30-40GB powierzchni. Możemy to podzielić dowolnie dla resellerów - mogą to być konta np 1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB albo jedno obejmujące całe 40 GB - na propozycje jesteśmy otwarci, tak samo transfer możemy rozdzielić dowolnie od 3GB/mies az do 500 GB/mies (generalnie caly serwer ma przyznany limit 1000GB/mies, my wykorzystamy jakies 100GB ale chcemy mieć rezerwę, poza tym transfer zawsze można dokupić. Oczywiście odsprzedajemy powierzchnię jako firma, wystawiamy faktury VAT. Płatności są w systemie miesięcznym a nawet jeśli ktos ma problemy może być system dwutygodniowy. Co do cen - jesteśmy otwarci na propozycje. Prosimy pisać proponując jaka powierzchnia i transfer Państwa interesuje i jaką proponujecie miesieczną cenę netto. (zaznaczam że nie idziemy na układy typu "nie chcę faktury to zaplacę cenę netto" - każdy klient płaci cenę brutto i otrzymuje fakturę - natomiast wysokość tej ceny to już kwestia negocjacji - jesteśmy układowi). Ponieważ serwer stanął dopiero dziś a w zasadzie wczoraj późnym wieczorem, w tej chwili nie ma jeszcze stron w domenie głównej ani nie ma podpiętych innych domen ale mogę podać parę szczególów do testów domena główna http://3real.pl IP 216.32.88.178 nameservery ns1.3real.pl.[216.32.88.178] ns2.3real.pl.[216.32.88.179] mamy jeszcze kilka nr-ów IP, konfiguracje cały czas trwają mimo weekendu i upałów, proszę się więc nie zrażać bo czasami administrator konfigurując cokolwiek musi zrobić restart i przez chwilę coś może "nie działać" ale od poniedziałku już wszystko będzie dopięte. demo panela http://3real.pl:2222/ login: demo_reseller pass: demo Tak jak już zaznaczyłem wcześniej oczekujemy na propozycje - potrzebna powierzchnia i transfer i proponowana cena za miesiąc. Oferty i pytania prosimy skladać najlepiej mailem - demon35@o2.pl lub - demon35@gmail.com lub - admin@3real.pl raczej rzadko w czasie weekendu ale można probować na gg 1375063 i w sprawach pilnych i nie cierpiących zwłoki ) telefonicznie 0-510 634 008 Pozdrawiam Robert Kowalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach