jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2008 Dal tych co mają krzaczki: http://www.gzegzolka.com/ do utf-8 w /usr/local/directadmin/data/skins/mirana/header.html zmieniamy na: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> i po kłopocie z krzaczkami Wszystko działa sprawnie i przyjemnie ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Właśnie też sobie tłumacze tego skina szkoda, że nie jest to dobrze opisane względem gdzie, które nazwe są używane ...Własnie tłumacze sobie tego skina, ale nie jest to takie proste zwłaszcza, że w plikach powtarzają się opcje, które nie są specjalnie dobrze opisane. Już nie musisz.. Pewnie za kilka dni będzie u nich oficjalne na www ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Już nie musisz.. Pewnie za kilka dni będzie u nich oficjalne na www ;] Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Skąd wiesz? Bo sam udostępniłem ? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Czemu nie wrzucisz do wątku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Czemu nie wrzucisz do wątku? Bo będzie na stronie i pewnie aktualizacja tak jak wczoraj skina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Nie rozumiemy się Nie wątpię że jesteś nieomylny ale może jednak są jakieś błędy językowe, które można by poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2008 Nie rozumiemy się Nie wątpię że jesteś nieomylny ale może jednak są jakieś błędy językowe, które można by poprawić. No to będę poprawiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 No i już jest w standardzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 No proszę proszę :- )) Jak Polski język się propaguje przez WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 No i już jest w standardzie ... Gdzie? Language files providers Spanish - OutServices English - OutServices Italian - NetJaguar, LLC Dutch - ATN Networks French - Hosting Domaine Rusian - SecureServer.Ru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 Na stronie jeszcze nie pisze... ale wczoraj był upgrade (zresztą pewnie na maila ci przyszło..) i język PL już był.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 Na stronie jeszcze nie pisze... ale wczoraj był upgrade (zresztą pewnie na maila ci przyszło..) i język PL już był.. Mam 3.5.24 i nie mam PL przy wyborze języka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 Mam 3.5.24 i nie mam PL przy wyborze języka. hmm... no nie ważne masz ode mnie na e-mailu poprawione ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2008 To ja tez poprosze. (adres maila dalem na PM) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Co się stało? Lang był a teraz siup i nie ma? nie wiem... dałem im nawet poprawiony (bo ten co oni mają aktualnie ma mały bug: nie pokazuje ikonki 'home') i też nie zaktualizowali tego... ja nie będę się narzucał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Weź go zuploaduj na rapida i daj linka. WHT nie musi przez nich cierpieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Macie może jakieś demo? Widziałem tego skina po raz pierwszy gdy Boss założył temat - chciałbym zobaczyć jak to teraz wygląda z polską wersją. Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Weź go zuploaduj na rapida i daj linka. WHT nie musi przez nich cierpieć Proszę: http://nitroupload.com/file/3982/pl-poprawny-zip.html @ P.C. Sprawdź PW ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Dziękować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Dzięki Jarek ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 A mam jedno pytanie. Czy Marinę da się ustawić jako theme dla poziomu admina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 A mam jedno pytanie. Czy Marinę da się ustawić jako theme dla poziomu admina? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Ty to jak zawsze skromny i zwięzły Jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Jak? oj.. BOSS... ;p http://twoja_domena.pl:2222/CMD_SKINS Zaznaczasz Mirane i dajesz: Apply to Me i wsio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach