krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Witam mam konto Reseller w sisco i mam pytanie jak zmienić ten list który przychodzi na e-mail po założeniu konta. Chcę tam zamieścić swoje informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 /usr/local/directadmin/data/users/TWOJA_NAZWA/u_welcome.txt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 albo przy zakładaniu konta masz tam edycję "edit message" czy jakoś tak, z pamięci mówię heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 albo przy zakładaniu konta masz tam edycję "edit message" czy jakoś tak, z pamięci mówię heh Dokładnie tak jak mówi Sponsi http://img81.imageshack.us/img81/1148/edycjatg7.jpg Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Dzięki ludziska o to mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach