okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Czy rejestrator domeny.tv ma coś wspólnego z domeny.pl i co o nim sądzicie bo mam zamiar tam dokonac rejestracji domeny PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Domeny.pl sp. z o.o. ul. Wielicka 50 30-552 Kraków, Poland NIP: PL 6792772660 Regon: 356739962 KRS: 0000175791 domeny.tv MSERWIS ul. Chałubińskiego 5a/8 67-100 Nowa Sól NIP: 925-179-60-53 REGON: 977997962 ... Więcej się nie da powiedzieć nie znając właścicieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Z tego co widać to jest to inna firma. Proponuje tylko zanim zdecydujesz się na zakup domeny byś sprawdził ile kosztuje odnowienie na kolejne lata gdyż różnice mogą być znaczne - nawet do kilkudziesięciu złotych tylko na jednej domenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Przedłużenie ważności domeny PL 108 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Ja jednak nie rozumiem tego: Cena za przedłużenie ważności domeny obowiązuje w przypadku wpłaty przed terminem jej wygaśnięcia lub przed 14-ym dniem kalendarzowym po tym terminie. Decyduje dzień pojawienia się wpłaty na naszym koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Ja jednak nie rozumiem tego: Cena za przedłużenie ważności domeny obowiązuje w przypadku wpłaty przed terminem jej wygaśnięcia lub przed 14-ym dniem kalendarzowym po tym terminie. Decyduje dzień pojawienia się wpłaty na naszym koncie. Później po prostu domeny przedłużyć nie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2008 Po tym czasie domena zostaje uwolniona i podlega normalnych zasadom rejestracji nowych domen. Czyli z jednej strony mozna ja kupic za grosze w promocji, z drugiej ktoś może ją "podkupić", poza tym byłaby przerwa w funkcjonowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Ja polecam ze swej strony domeny.tv Można przedłużać domene na opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach