MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Mam nadzieję, że w Wrocławiu będzie dużo lepiej. Ostatecznie pomęczę się jakiś czas. 10mb za 80zł to bezkonkurencyjna cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 patryk to po kiego grzyba szukam konta (i wydaję na takie kasę) w UK skoro ping jak do USA? dla mnie to dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rezor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2008 Ostatecznie moze i ja sie wypowiem zmieniłem operatora na chello i jestem zadowolony prędkości 10mbit (bo i taka predkosc wybralem) to norma. Pingi nie sa zle (grajac online różnice nie sa wyczuwalne). Od blisko miesiaca zero awari (neostrada która ciagle mam w domu zalapala juz 2 po prawie 4h), a technik był u mnie w domu rowno o umuwionej godzinie (sama instalacja tez poszła sprawnie, przeciagniecie kabla przez cale mieszkanie, konfiguracja i podpisanie umowy zajeły około 30 min) Tak wiec w moich oczach pozytyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 chello = UPC, z tego co wiem. Ja niedługo przechodzę na lokalnego ISP 4M/b symetrycznie po kablu sieciowym BGP4 do Exatel i TPSA, IP gratis za 69 PLN Ale z Dialogu byłem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach