Andrzej 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 Nowa strona DNS.PL. Poprawiono nie tylko wyglad, ale i funkcjonalnosc ... a ta pani zza search`era to raczej w Nasku nie pracuje :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 to już wiem, dlaczego mi nie działało... ale znowu wieś odwalili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 ale znowu wieś odwalili... Mało powiedziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 W porownaniu do tego co bylo, to widze poprawe funkcjonalnosci. Moze to nareszcie jakas oznaka zmian. "odwalanie wsi" dokladnie nie wiem co to znaczy oprocz tego ze chyba wam sie nie podoba , moze jakies detaliczne wytkniecia bledow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 mi sie strona nask podoba. w prawdzie przypomina amerykanskich rejestratorow, ale o wiele lepsza i prostsza w navie strona.. Wysłany Pon 14 Cze, 2004: Prosze osobe, ktora przeniosla ten topic do mnie na PW lub GG... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 Jak kolega lamacz ma cos do dodania to slucham uwaznie. Moze post zwiazany z rejestracja domen nie nalezy do sekcji domeny? PS: swoje komentarze i osobiste preferencje w kwestii poczynan innych moderatorow kieruj wylacznie kanalami prywatnymi Now eat me. Milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2004 http://www.dns.pl/uslugobiorcy.html - to jak klikne na taki ladny bannerek z myszka i napisem zeby zarejestrowac domene u ktoregos z ich partnerow. Ciekawe kiedy to naprawia (a moze tylko ja tak mam). Ogolnie stronka fajna jak dla mnie. P.S. Tylko jak sprawdzam sobie whois u nich, to musze teraz wpisywac rozne fajne kody... ale mnie to wk*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tangerine 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2004 Jeżeli na głównej stronie wpiszesz do sprawdzenia jakąś domenę, to na następnym ekranie masz napis: Aby znaleźć informacje na temat zarejestrowanej domeny wciśnij przycisk "Szukaj w bazie WHOIS". A przycisku takiego nie ma!! Trzeba skoczyć do WHOIS i jeszcze raz wpisać nazwę domeny. Myślę, że to też mogliby naprawić. Strona może być. Wpisywanie kodów nie jest miłe, szczególnie, że są bardzo nieczytelne i wychodzą poza rysunek (jak widzę tylko górę literki to nie wiem czy jest to 'q' czy 'g'). W innych serwisach nie mam problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2004 whois strasznie zepsuli... niewygodny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasik 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2004 niewygodny ... hehe ... koszmar dzis sprobowalem i dopiero za 4 razem odgadlem ich znaczki dobrze ze normalny whois dziala jak nalezy bo ta ich nakladka www na baze/whois to teraz juz moze dla mnie zniknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach