scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Działa wam Tradedoubler.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Jeżeli pytasz o samą stronę to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Dziwne ja nie mogę wejść na nią. Strona wchodzi niby ale wyświetla się obrazek 1 na 1 px? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 TradeDoubler już usług nie świadczy czy co? No skoro mi działa strona, to o czym ty w ogóle piszesz Pewnie masz coś z łączem, spróbuj wejść przez jakąś bramkę proxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Bo nie wyświetla się poprawnie nie można się zalogować itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 A mi wyświetla się poprawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 To coś z moim łączem jest przez w3cache.tpnet.pl mi wchodzi a bez wyskakuje czysta strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach