Frozen 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Poszukuję administratora serwera (dedykowanego). Do zadań administratora będzie na początek przeniesienie całości z jednego serwera dedykowanego na drugi (wraz z konfiguracją drugiego). Serwery korzystają z systemu Debian (i tak ma pozostać). Nie korzystamy z żadnych paneli i nie planujemy tego robić. Poszukujemy osoby która stale opiekowałaby się serwerem - po jego skonfigurowaniu do zadań administratora należałoby doglądanie serwera (aktualizacje etc). Serwer raz skonfigurowany raczej nie będzie potrzebował jakiś większych zmian. Z serwera korzysta duży vortal internetowy - NVISION.pl. Wymagania dotyczące administratora: - wiek: osoba pełnoletnia, z doświadczeniem, - doświadczenie potwierdzone (wymagamy referencji, które chcemy zweryfikować), - współpracy na dłuższy okres czasu (obecny administrator zarządza serwerem 5 rok). Prośba do użytkowników - jeżeli wiecie kogo omijać szerokim łukiem, proszę o taką informację. Swoje oferty proszę podsyłać na adres praca[]nvision.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 @patryk @jkopacz @bellerofont @patrick @ey. ( nie sprawdzone i nie pewne ) Do nich sie zgłoś Kolejność przypadkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Wysłałem wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Kisiek, rozumiem, ze jeden patrick mial byc mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 A tak sorry zaraz poprawie post już nie moge edytować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Jeśli jesteś zainteresowany to ja również zajmuję się administracją serwerów. Wszelkie informacje dostępna na email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Kisiek: zmieniłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 lukaschemp - na pewno Łukasz jest warty polecenia. Korzystałem z jego usług i jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Sprawdzeni z gwarancją jakości : @bellerofont & @patryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach