Relayed 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Witam, Oferta jest skierowana dla młodych ludzi w wieku co najmniej 16 lat. Masz dużo czasu wolnego, szukasz możliwości 'dorobienia', napisz do nas! Branża IT : grafik, menadżer projektu, newsman itd. Kontakt wyłącznie mail praca@appy.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Ooooo ciekawe co za serwis do prowadzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Branża IT : grafik, menadżer projektu, newsman itd. Pozdrawiam Szukasz 16-to letniego menadżera projektu? IMO albo lubisz ryzyko, albo nie jest to poważny projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 appy.pl - serwery dedykowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 jeśli grafik to i 16 lat wystarczy ale menadżer projektu, lubisz ryzyko na najwyższym poziomie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Jest podane co najmniej 16 lat więc grafik jak jest dobry to i 16 lat może mieć, newsman w sumie także, a menadżer projektu to chyba wiadomo.. że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 A jak mam już 18 to mogę iść na menadżera projektu ? (joke) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Zależy co to za projekt hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 www.cs-serwery.pl => www.appy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 No nic, spóźniłem się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Zrio nie masz, co żałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Szkoda tez bym sie załapał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 No to ja się chyba załapie o ile jeszcze aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 No to ja się chyba załapie o ile jeszcze aktualne Wątpię, skoro... No nic, spóźniłem się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach