KdA 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Ma ktoś jeszcze problemy z internetem w Dialogu (DialNET)? Zaczęło się wczoraj wieczorem. Posiadam wykupione łącze 4Mbit/s, a przepustowość spadła do 1Mbit/s. Dzwoniłem na infolinię, zgłosili problem technikowi i teraz mam czekać do poniedziałku. Dodam, że jestem z Kłodzka (Dolny Śląsk). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Jak wrócę do domku z pracy to ci powiem czy jest wszystko ok. Tylko, że ja mam 1 Mbit/s więc może jest inaczej.. Poczekaj do poniedziałku, a będziesz miał zrobione.. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 W tej chwili przepustowość już wróciła na 4Mbit/s, ale zdarzają się momenty, że strasznie zamula. Ciekaw jestem czy to było coś u nich. Do poniedziałku musiałbym czekać, jeśli byłaby to jakaś większa awaria:P Mam nadzieję, że nie będzie już większych niespodzianek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach