adi 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Witam! od okolo 15:55 mam problem z dostaniem sie na serwer (nic nie dziala wlacznie z pingami) strona http://www.hetzner.de/ także nie odpowiada. Czy ez macie takie klopoty ze swoimi maszynami ? Wyglada na wieksza awarie laczy ;/ Update: 16:12 juz dziala wszystko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ey. 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Dziala wszystko, nie panikuj tylko zrob tracert z innego lacza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Dziala wszystko, nie panikuj tylko zrob tracert z innego lacza... No moze sie ciut pospieszylem ale nim wyslalem posta sprawdzilem (nie)dzialanie z kilku laczy tpsy i mana wiec bezsprzecznie przerwa byla choc akurat 5 min po wyslaniu posta ruszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Dokładnie, sam odnotowałem dziś dwie ~5-10 minutowe przerwy z łącz TP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2008 Również to odczułem w 3 porach dnia lecz na szczęście już to ustało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach