Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Tak na szybko, bo sprawa jest świeża, pierwsze wyniki z laboratoriów Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej AGH: Z tym, że to nie jest fotomontaż, efekt działania pinga jest jak najbardziej prawdziwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Hmm. To teraz polaczcie sie z serwerami czasu i zmiencie mi date chociaz na wczoraj ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Zgodnie z teoria po przekroczeniu predkosci swiatla czas stoi w miejscu lub sie cofa juz nie pamietam ... Ale z takimi pingami zaczne grac w CS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Zgodnie z teoria po przekroczeniu predkosci swiatla czas stoi w miejscu lub sie cofa juz nie pamietam ... Ale z takimi pingami zaczne grac w CS Ja mam takie od dawna tylko mi nie pokazuje bo HL nie potrafi pokazywać liczb ujemnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Musisz napisac do ich supportu, jaki masz blad moze cos z tym zrobia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Jak to nie fotomontaz to bardzo ciekawe ujemny ping :> moze do NASA trzeba na pisać, pewnie by byli zainteresowani :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 czyli wychodzi na to ze serwer odpowiada już za nim zostanie do niego wysłany pakiet:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Ale z takimi pingami zaczne grac w CS W pierwsze 10s wszystkich wykończysz zanim się w ogóle zorientują, że grasz czyli wychodzi na to ze serwer odpowiada już za nim zostanie do niego wysłany pakiet:P Aaaa to nie sieć przekracza prędkość światła tylko serwer, to najwyższej technologi SI. Przyszłość jest już teraz, opracowano pierwszy inteligentny, samouczący się i co najważniejsze jasnowidzący (przewiduje, który użytkownik za raz się z nim połączy) serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 na moje to czas skończyć z żartami z okazji pierwszego kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Tylko, że to w zasadzie nie jest żart. Ten screen jest najprawdziwszym wynikiem pingowania serwera. Ciekaw jestem co spowodowało taki "błąd". Zawodność Windowsowego pinga, czy ogólnie sieć (ethernet, nie WiFi, może jeden router po drodze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 znojomy miał to samo. Zniknelo, gdy zainstalowal poprawne sterowniki do karty sieciowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach