gofer 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Witam, mam nadzieję, ze to odpowiedni dział, szukam hostingu z dużą ilością baz danych (małe bazy, liczba około 1k), nie chciałbym kupić dedyka ponieważ nie znam się na administracji (no chyba, że są jakieś rozwiązania, gdzie kupuje się serwer, a ktoś nim zarządza), proszę o jakieś propozycje, zależy mi na stabilnej firmie, z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Możesz określić się (mniej-więcej) jakie skrypty/co właściwie będzie "obrabiało" te bazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gofer 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 phpbb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 phpbb 1k baz danych MySQL pod phpBB na hostingu współdzielonym? Nie pamiętam już kto pilnuje rankingu "pytanie roku" ale myślę, że temu Panu zdecydowanie należy się pierwsze miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gofer 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 jak baza jest prawie pusta (w stylu jeden temat), nie ma tam w ogóle ruchu, ale po prostu musi być założona (nie chcę wnikać dlaczego) to chyba nie obciąża maszyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Witam, mam nadzieję, ze to odpowiedni dział, szukam hostingu z dużą ilością baz danych (małe bazy, liczba około 1k), nie chciałbym kupić dedyka ponieważ nie znam się na administracji (no chyba, że są jakieś rozwiązania, gdzie kupuje się serwer, a ktoś nim zarządza), proszę o jakieś propozycje, zależy mi na stabilnej firmie, z góry dzięki za pomoc Witam. W naszej firmie możemy zająć się administracją serwera dedykowanego koszt miesięczny to 250 zł netto. W cene wchodzi doglądanie czy wszystko działa. Ewentualny upgrade skryptów od serwera. Naprawę popsutego softu. Zapraszam do zapoznania się z ofertą serwerów www u nas. http://activhost.pl/index.php?go=wwwreseller Pozdrawiam Damian Miodek Active Hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Tylko coś w rodzaju Kei LUNA http://www.kei.pl/?stronka=virt/luna Nikt nie będzie trzymał tego na sharedhosting bo same boty mogą zabić serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gofer 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 oo, dzięki za namiary na kei (boty mozna zawsze zablokowac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Na taki projekt tylko i wyłącznie serwer dedykowany ew. VPS. Zarządzałem kiedyś hostingiem for by przemo, który miał w szczycie rozwoju ~ 2 K for. Jeśli wydaje Ci się, że jakikolwiek firma, ot choćbyś nawet to KEI na swojej Lunie, zechce to utrzymywać - jesteś w błędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Serwer dedykowany, wybierz z oferty ovh, hetzner ( te tańsze pozycje, choć nie znam specyfiki projektu). Plus drobną administrację, czyli wstępną konfiguracje, a potem jakieś doglądanie. Drogo Ci nie wyjdzie, a będziesz miał zapewnienie stabilności i jakości w jakimś stopniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Serwer dedykowany, wybierz z oferty ovh, hetzner ( te tańsze pozycje, choć nie znam specyfiki projektu).Plus drobną administrację, czyli wstępną konfiguracje, a potem jakieś doglądanie. Drogo Ci nie wyjdzie, a będziesz miał zapewnienie stabilności i jakości w jakimś stopniu. My sprzedajemy serwery hetzner tanio. Zapraszam do oferty już 2 raz.... http://activhost.pl/index.php?go=dedykowane Pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 My sprzedajemy serwery hetzner tanio. Zapraszam do oferty już 2 raz....http://activhost.pl/index.php?go=dedykowane Pozdrawiam Damian Miodek Żałosne, daruj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Żałosne, daruj sobie Witam. Żałosne ? Dlaczego ? Bo mamy w ofercie bardzo tanie serwery dedykowane ? Nie widzę nic żałosnego wręcz przeciwnie. Tylko zaprosiłem do zapoznania się z ofertą i nic więcej. Jeżeli Pan ma jakiś problem zapraszam na PW lub zadzwonić można to omówić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Zapraszam do oferty już 2 raz.... No i to chyba wszystko wyjaśnia, napisz jeszce trzeci, może wtedy sie zdecyduje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Voldo 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Bo mamy w ofercie bardzo tanie serwery dedykowane ? Tanio by było gdybyście wzięli 100 dedyków od Hetzner i sprzedawał taniej niż oni. Tymczasem macie ~30% przebitki. Hetzner nie robi żadnych problemów, aby ich klientem mógł być Polak (w przeciwieństwie do np. francuskiego OVH). Chyba, że wliczasz konfigurację i administrację to inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Żałosne, daruj sobie polac mu za to odkąd na forum zarejestrowane A-H to w kazdym temacie spam w tym jedynie 2 razy jak widze ten pikselowy avatar to odrazu myśl jak zachecał tym razem, cierpisz na brak klientów to nie spamuj chociaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 polac mu za to odkąd na forum zarejestrowane A-H to w kazdym temacie spam w tym jedynie 2 razy jak widze ten pikselowy avatar to odrazu myśl jak zachecał tym razem, cierpisz na brak klientów to nie spamuj chociaż Witam. Brak klientów ? Nie i bać się o to nie musimy. Po prostu chcemy aby ludzie zapoznawali się z naszą ofertą. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach