beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Ja powiem tak, jak mama mnie uczyła: nic za darmo nikt ci nie daheh wszystko w końcu trzeba spłacić... Jasne, że trzeba, ale debet się przydaje - pomaga utrzymać płynność finansową w firmie. Czasami zawodzi poczta, czasami czynnik ludzki, a to powoduje, że opłaty są wnoszone nijak do dat płatności widniejących na fakturach. No przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika. Trzeba opłacić serwery, ZUS, PIT, VAT, komórkę, pracowników, no i mieć co wydawać, a przelewy, piszę o tych od stałych klientów, wpływają co miesiąc innego dnia. Zupełnie jak w lotto. Debet się więc przydaje, sam go używam, nie mniej jednak to jest produkt dla firm już coś zarabiających. Nie radzę nikomu brać go na start, bo łatwo się wpędzić w kłopoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 @maniack - sprawdzimy, napisałem im meila @belliq - true true, też pewnie nie raz będę korzystał, ale to jak zacznie się trochę kręcić --- add: jednak tyle mi się zwaliło na głowę że przekładam wycieczke krajoznawczą po urzędach na środę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach