Rafee 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 Witam Czy zakup serwera dedykowanego pod strone to dobry zakup?? Chodzi mi o strone hotportal.eu ostatnio mam wzrost ludnosci i mam pytanko Czy mozna gdzies Kupic dedyka ktory by zaakceptował strone warezowa?? Potrzebuje dedyka minimum 300GB transferu miesiecznego.. Czy byłaby jakaś oferta ? Cena max 250zł miesiecznie Prosze o wasze pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 Zobacz na ovh.pl, w tej kwocie napewno cos znajdziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 ovh.pl zezwala na takie strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 i tak dostaną bana od adsense za nakłanianie do klikania w reklamy to nie wiem za co dedyka opłacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 ovh wyrzuca ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafee 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Kurde pytałem się o dedyka ;/ a nie o opłacanie go ;/ mam oszczednosci i dam rade ale Pytam się jaki dedyk byłby najlepszy... ehh prawy finansowe to moja sprawa.... a jak google nie wypłaci... mówi się trudno i tak dużo tam nie ma Czy ten serwer byłby dobry?? http://xxl-web.com/serwerydedykowane/serwe...92d1433517.html Czy polecacie jakieś inne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 zainteresuj się leaseweb.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 http://xxl-web.com/serwerydedykowane/serwe...92d1433517.html Niemieckie serwerownie nie tolerują warezu. Jak wyżej: zainteresuj się leaseweb.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Jak już to hetzner, oni są dość ulegli. Ale rozumiem, że ty potrafisz skonfigurować tego dedyka pod ten swój warez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafee 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Własnie mam narazie zero pojecia o Tym Który byłby wystarczający?? do 250 miesięcznie ?Nigdy nie kupowałem dedyka wiec nie mam pojęcia .. i to zagranicznego Uciągnął by w przyszłości 400 userów online ?[/b] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Windows sobie z głowy wybij odrazu. Windows jest dobry do grania w domu. Na serwer potrzebny jest Linux lub BSD. Nie potrafisz administrować dolicz koszty admina 150-200 PLN miesiecznie. Moim zdaniem 3 IP to minimum dla komfortowej pracy na dedykuj. Nie pisz pogrubionym tekstem!!!!!!!!! jeśli nie jest to nic istotnego!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 3 IP do korzystania z serwera ... hm ciekawe pojęcie Mi 2 ip jest w pełni wystarczające, jeżeli nie ma się dużych wymagań to nawet 1. I tak nie stawia się primary i secondary DNS na tym samym serwerze ... bynajmniej utraciło by to wtedy sens. Ewentualnie dodatkowe IP można wykorzystać do revDNS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafee 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 To jaka ofertę proponujecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 To jaka ofertę proponujecie ? W postach wyżej już masz satysfakcjonujące odpowiedzi. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafee 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 a nie ma jakiś polskich przedstawicieli? Bo nie znam za bardzo jezyków obcych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Było na forum wiele razy. Wystarczy że przejrzysz tematy z opiniami. Poza tym: http://www.google.com/translate_t Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach