b0gdan 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 no i właściwie tylko to mi potrzebne z możliwością podpięcia własnej domeny za niewielką opłatą lub za darmo (nie googlegroups, bez możliwości własnej domeny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Sprawdź pakiet hostingowy Serwer Start. Umożliwia między innymi tworzenie list pocztowych, również we własnej domenie. Teraz 50% taniej + własna domena za 1zł. 14 dni testu bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 no i właściwie tylko to mi potrzebne z możliwością podpięcia własnej domeny za niewielką opłatą lub za darmo (nie googlegroups, bez możliwości własnej domeny) Polecam nasz pakiet PRIME Start. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=primestart Obecnie mamy promocję - w ramach promocji dwukrotny transfer. Opłata abonamentowa: 48 zł netto rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 @ mj i tym razem niewyjdzie Ja mu dam za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b0gdan 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 no to czekam na odpowiedź w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 napisz mi pw albo maila login i email a dostaniesz co potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach