Paul 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Wiem, że jest taka strona gdzie się klepuje REGON i mozna poznać oprócz standartowych danych firmy np. jakie opcje zaznaczyła przy zakładaniu firmy tzn. jakimi rzeczami będzie się zajmować ... - zna ktoś coś takiego ?? Dziękuję bardzo za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Musisz szukać na stronach BIP danego miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Niestety nie znalazłem informacji na BIP... Chodzi mi o miasto Gdańsk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ey. 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Musialbys sie przejsc do urzedu miasta Jezeli regonu nie da sie wygooglowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Jeśli niekoniecznie regon a np. nazwa to http://gdansk.pl/employer.php?action=edg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach