webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Witam, informuję że serwer nie działa z powodu padu łącza. Usterka została zgłoszona, czekamy na interwencje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Awaria została już dawno usunięta, tylko ja jakoś zapomniałem o tym temacie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 a o której mniej więcej zostało naprawione ? i s1 chyba jest w livenet? nie ? ssry, że tak się czepiam, ale ciekawy jestem.. heh ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Naprawili około 16-bynajmiej u mnie działało (TKTELEKOM) s1 jest w FastIT, ale to już długo nie potrwa (pierwszy ich pad lacza od 9 miesiecy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 webh planujesz zmienić DataCenter dla s1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Tak, w chwili obecnej są prowadzone rozmowy na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 S1 zalicza kolejne przerwy przez łącze. Zaowocowało to tylko tym że przenosiny s1 będą szybciej, nie pod koniec miesiąca, a na dniach. Próbujemy coś z tym zrobić Przepraszam i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Szybki czas reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Serwer już działa, zobaczymy jak długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 to nie potrzebnie pisałeś o padzie na kilka sekund. By tego niektórzy nie zauważyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Nie mamy nic do ukrycia, zaraz po przenosinach s2 zaczynamy przenosić s1. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Tak z ciekawości - gdzie się przenosicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Za pewne OVH lub livenet, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Livenet ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 s2 -ovh s1 livenet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach