Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Sebastian: kompromitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Sponsi, zrób sam coś lepszego i nie błaznuj... uważasz się za nie wiadomo kogo... Nie mam nic do Ciebie, ale powinieneś uważać na słowa... Co do active hosting spamują to fakt, ale zobaczcie ile niepotrzebnych dodatkowych postów wy napisaliście. Nie stoję po żadnej ze stron. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Sponsi, zrób sam coś lepszego i nie błaznuj... uważasz się za nie wiadomo kogo... Nie mam nic do Ciebie, ale powinieneś uważać na słowa... Co do active hosting spamują to fakt, ale zobaczcie ile niepotrzebnych dodatkowych postów wy napisaliście. Nie stoję po żadnej ze stron. Pozdr. Dziękuję webh. A Wielki Pan Sponsi który jak w/w webh ma się za boga.... Uważaj na to co napisałeś i nie bluzgaj bo ja na Ciebie ani nic do Ciebie nie pisałem nigdzie. Trochę szacunku. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 [albo nic, przeszło mi : ) piszcie co chcecie, heh] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 http://www.activhost.pl/ to jest TEN Active bla bla... ? Bo właśnie wszedłem na tę stronkę z włączonymi głośnikami... nieee.. ja naprawdę już nic nie będę pisał : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Wcześniej tego nie słyszałem ^^ Co to w ogóle mówi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 "Active Hosting Global Sun World nie dla dziadów" z tego co słyszałem dobre to jest, sam bym na taki pomysł nie wpadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 nie "dziadów" tylko "idiotów".. komentarz zbyteczny.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 Faktycznie, trochę tak jak Media Markt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 heh moim zdaniem ten tekst to parodia plus sciagniecie chwytu marketingowego od media markt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 :- )) Mi tam się to podoba Myślałem, że będę miał dziś nudny dzień, a tu taki kwiatek :- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 mówcie co chcecie ale ten tekst jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 rulezzz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 webh.pl, nvu + Edart byście się nie wypowiadali o konkurencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 BOSS, sorry. Jak chcecie to możecie usunąć moje posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 webh.pl, nvu + Edart byście się nie wypowiadali o konkurencji wink.gif chwalę pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2008 A kto powiedział że to jest konkurencja :?, teraz na kompie wysłuchalem ten dzwięk śmiszne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 Witam. Tak od media markt na radiostacje.pl też się z tego trochu śmiali ale hehe... No co Trochę śmiechu nie zaszkodzi Jakość hostingu się liczy a z tym problemów nie mamy. Pozdrawiam miłego dnia i grilowania jak ktoś ma zamiar. Pozdrawiam Damian Miodek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 Moze to jest jakis przekaz podprogowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach