exe 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Witam Mam duży problem, tworzę prezent dla Taty na Dzień Ojca, muszę teraz się za to zabierać bo później będzie sesja i czas będzie dużym problemem. Robię stronkę o wędkarstwie + forum (jest zapalonym wędkarzem). Szukam najlepszego hostingu aby mój drogi Tata jak będzie administrował stronką nie zobaczył "Nie odnaleziono serwera". Wymagania 1 GB pojemności (będzie tam galeria ale to nie jakaś potężna na początku) 10 GB transferu (myślę że to rozsądne, galeria będzie mogła trochę zżerać) 2 bazy mysql serwery w Polsce Reszta to jak prawie każdy hosting, aby działała joomla i prawdopodobnie phpbb3 Myślałem nad proste.pl (1 baza) lub home.pl (cena), chciałbym się zamknąć w kwocie 100 zł brutto rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Zobacz na neteasy.pl, bardzo dobry hosting i zmiescisz sie w tych 100zl mozna jeszcze wykorzystac kod PROMO25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 To może blink.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 serwery w Polsce Neteasy.pl - Serwery UK ;/ To już będzie ostateczność. Blink.pl - 99 zł netto / 120 zł brutto, przekroczony limit :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Exe, zobacz na naszą ofertę. Konta zakładamy w chwili obecnej w PL Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Blink.pl - 99 zł netto / 120 zł brutto, przekroczony limit :/ Uuuu nie zauważyłem, że to netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Możesz spróbować u nas Pakiet EasyPack+ 2GB/10GB za 68,32 zł brutto w promocji (81,86 zł brutto bez promocji). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 gdyby jedna baza wystarczyła ci, to najlepszą opcją byłaby: http://proste.pl/ Napisz może maila? To może za 100 zł brutto dadzą ci 2 bazy pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Napisz może maila? To może za 100 zł brutto dadzą ci 2 bazy Co za problem "zainstalować" dwa skrypty w jednej bazie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Szukam najlepszego hostingu aby mój drogi Tata jak będzie administrował stronką nie zobaczył "Nie odnaleziono serwera". Wymagania 1 GB pojemności (będzie tam galeria ale to nie jakaś potężna na początku) 10 GB transferu (myślę że to rozsądne, galeria będzie mogła trochę zżerać) 2 bazy mysql serwery w Polsce Jak chcesz hosting na prawdę z górnej półki to http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html Personal za 149zł. Tata będzie miał autorski, przyjazny panel do zarządzania kontem. Webmaila do sprawdzania poczty i support 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 chciałbym się zamknąć w kwocie 100 zł brutto rocznieŚmiem twierdzić, iż wymagasz jednak za dużo jak za kwotę jedynie 100zł brutto rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 1 GB pojemności (będzie tam galeria ale to nie jakaś potężna na początku)10 GB transferu (myślę że to rozsądne, galeria będzie mogła trochę zżerać) 2 bazy mysql serwery w Polsce Reszta to jak prawie każdy hosting, aby działała joomla i prawdopodobnie phpbb3 Gdybyś jednak przemyslał sprawę raz jeszcze i zdecydował się zwiększyć swój budżet, poleciłbym Ci konto biznes start z naszej oferty. W pakiecie tym jest 30GB transferu miesięcznie, oraz 3 bazy MySQL. Serwery w Polsce (serwer baz danych na fizycznie osobnej maszynie). Mógłbyś skorzystać z promocji z naszej sygnaturki (50zł netto, czyli 61zł brutto za pół roku, lub 183zł brutto/rok). Możesz także oczywiście skorzystać z bezpłatnego, 14 dniowego okresu testowego. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu z BOK. Jakąkolwiek ofertę wybierzesz (u nas, czy w innej firmie) uważam, że o ile phpBB3 jest dość trafnym wyborem, to nad CMS'em Joomla powinieneś jeszcze dwa razy (lub trzy- zależnie od potrzeb) się zastanowić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Co za problem "zainstalować" dwa skrypty w jednej bazie? Może nie każdy potrafi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Może nie każdy potrafi ?? A o tzw. prefix'ach słyszeliśmy kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 A o tzw. prefix'ach słyszeliśmy kiedyś? Słyszeliśmy, słyszeliśmy, ale... i tak uważam to za dość absurdalny pomysł. Czemu? Jeśli "posypie się" jedna baza leżą wtedy oba serwisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Padło na hekko.pl, zapomniałem o tej firmie i mają fajną promocję, a złych opinii jak na lekarstwo Dzięki wielkie za pomoc, co ja bym bez wht zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Słyszeliśmy, słyszeliśmy, ale... i tak uważam to za dość absurdalny pomysł. Czemu? Jeśli "posypie się" jedna baza leżą wtedy oba serwisy. Jasne, tylko zazwyczaj nie sypie się cała baza danych tylko poszczególne tabele - owszem czasem i takie wypadki się zdarzają ale to już są ekstremalne zjawiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 A o tzw. prefix'ach słyszeliśmy kiedyś? tzn. ja potrafię... Ale napisałem, że nie każdy z nas jest taki mądry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 7, 2008 Jak nie miałem pojęcia kiedyś za bardzo o tym wszystkim to na Lycosie zainstalowałem dwa jPortale na jednej bazie na tym samym prefix.. efekt tego był taki że dopiero po instalce jak oba serwisy były czyste zakapowałem o co biega. Dlatego mam zwyczaj 1 serwis - 1 baza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 WitamMam duży problem, tworzę prezent dla Taty na Dzień Ojca, muszę teraz się za to zabierać bo później będzie sesja i czas będzie dużym problemem. Robię stronkę o wędkarstwie + forum (jest zapalonym wędkarzem). Szukam najlepszego hostingu aby mój drogi Tata jak będzie administrował stronką nie zobaczył "Nie odnaleziono serwera". Wymagania 1 GB pojemności (będzie tam galeria ale to nie jakaś potężna na początku) 10 GB transferu (myślę że to rozsądne, galeria będzie mogła trochę zżerać) 2 bazy mysql serwery w Polsce Reszta to jak prawie każdy hosting, aby działała joomla i prawdopodobnie phpbb3 Myślałem nad proste.pl (1 baza) lub home.pl (cena), chciałbym się zamknąć w kwocie 100 zł brutto rocznie Jeśli zamkniesz się w jednej bazie to możesz u nas już wziąć platformę http://3it.pl/?id=primestart za jedyne 48 zł netto rocznie. W promocji otrzymasz podwójny transfer tak więc problem w tym przypadku z głowy. Ewentualnie jeśli ten Ci nie odpowiada to droższy PRIME. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2008 Jeśli zamkniesz się w jednej bazie to możesz u nas już wziąć platformę http://3it.pl/?id=primestartza jedyne 48 zł netto rocznie. W promocji otrzymasz podwójny transfer tak więc problem w tym przypadku z głowy. Ewentualnie jeśli ten Ci nie odpowiada to droższy PRIME. Może by tak czytać wątki przed spamowaniem ??? Padło na hekko.pl, zapomniałem o tej firmie i mają fajną promocję, a złych opinii jak na lekarstwo Dzięki wielkie za pomoc, co ja bym bez wht zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach