mlski 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Jeśli ktoś ma pomysł, czas, ochotę, motywację i przede wszystkim odpowiednią wiedzę, to zapraszam do współpracy w stworzeniu serwisu, który mógłby działać pod domeną TANIOSC.pl. Jeżeli jednak jest ktoś taki, a nie chce dzielić się przyszłymi wpływami z działalności serwisu ze mną, wówczas może zakupić ode mnie domenę - cena 5.000,00 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Nie ma wyrazu "taniość" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlski 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Nie ma, jednak wyraz słyszałem niejednokrotnie.. Dlatego uważam, że mimo braku obecności w słowniku języka polskiego (i pewnie nie tylko ), nazwa domeny kojarzy się jednoznacznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 No nazwa jest bez PL liter, więc tak bardziej z czeskim językiem mi się kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach