konradinho 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Witam. Poszukuje hostingu pod serwis z obrazkami. Nie będzie to serwis do hostingu zdjęć itp. Będzie działał podobnie jak userbars.pl, potrzebuje czegoś na początek, w miarę rozwoju stronki oczywiście przejdę na coś mocniejszego. Zależy mi na tym aby była możliwość wpłat miesięcznych/kwartalnych. Na stronie będą też użyte podstawowe funkcje graficzne pozwalające dodać napis na obrazku. Nie wiem czy takie funkcje potrafią przy paru jednoczesnych zapytaniach generować duże obciążenie. Gdyby ktoś miał z tym styczność to proszę powiedzieć jak to jest. Wszystko będzie stało na małym autorskim skrypcie. Z góry dziękuję za propozycje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Witam. Poszukuje hostingu pod serwis z obrazkami. Nie będzie to serwis do hostingu zdjęć itp. Będzie działał podobnie jak userbars.pl, potrzebuje czegoś na początek, w miarę rozwoju stronki oczywiście przejdę na coś mocniejszego. Zależy mi na tym aby była możliwość wpłat miesięcznych/kwartalnych. Na stronie będą też użyte podstawowe funkcje graficzne pozwalające dodać napis na obrazku. Nie wiem czy takie funkcje potrafią przy paru jednoczesnych zapytaniach generować duże obciążenie. Gdyby ktoś miał z tym styczność to proszę powiedzieć jak to jest. Wszystko będzie stało na małym autorskim skrypcie. Z góry dziękuję za propozycje. Pozdrawiam. Jeśli potrzebujesz jakąś platformę hostingową na sam początek, to może serwer PRIME Start byłby dla Ciebie dobry. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=primestart Opłata abonamentowa to 7 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Myślę że takie parametry na początek wystarczą: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=5 Cena 19zl na kwartał. W każdej chwili można płynnie powiększyć konto lub przejść na większy plan. Oczywiście najlepiej najpierw przetestować konto bezpłatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach