Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 A gdzie się przenosicie? Narazie nie udzielam tej informacji, niespodzianką będzie zarówno serwerownia jak i sprzęt którego użyjemy. Mogę tylko powiedzieć, że serwerownia istnieje już kilka lat i jakość jest o wiele wyższa niż obecnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 pewnie etop.pl lub nservers.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 pewnie etop.pl lub nservers.pl Takie spekulacje proszę zostawić dla siebie. A i tak pudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 Ja bym strzelił ale obawiam się, że to byłby 100% strzał więc nie napiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 To chyba mało istotne która to będzie serwerownia, ważne żeby miała już jakieś doświadczenie i sprawdzone rozwiązania techniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 juvenito: pudło. BOSS: no niestety za dużo wiesz lukaschemp: i tak właśnie z tą serwerownią jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Wielkiego wyboru nie pozostawiłeś. Ja stawiam na iq/kei, raczej sisco czy home (gts) wg mnie odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Czy to ważne gdzie hekko się przeniesie ?? Ważne że będzie to o wiele lepszy sprzęt i serwerownia, a co za tym idzie jakość usług drastycznie wzrośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 beyond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 yoyo.pl Nie no żartuje P.S może wiecie czy rzeczywiście te problemy będą w najbliższym czasie rozwiązane czy po prostu tak tylko mówią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach