WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Witam. Mam taki dylemacik. Obecnie posiadam hosting w neteasy.pl na którym mam dwa fora. W najbliższym czasie planuje sprzedać jedno forum razem z hostingiem rzecz jasna, a drugie forum przenieść. I tu moje pytanie. Czy zostać w neteasy.pl czy przejść gdzieś indziej? Potrzebuje ok. 20GB transferu miesięcznie (na przyszłość) i ok. 5GB dysku za nie wiele więcej jak 130zł rok. Co mi doradzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Po co kombinujesz skoro nie narzekasz na neteasy:) A moze sie myle? Porzadna firma wiec jak Ci nie jest tam ewidentnie zle to zostan, bo przekombinujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Źle nie jest, ale w tym pakiecie small może mi zabraknąć dysku (3GB). Chyba, że ułożą mi jakąś ofertę? Da rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Z tego co wiem to da się, ale napisz do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Siedź tam i nie ruszaj sie, naprawde dobra firma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Zastanowiłem się poważnie i zostanę u nich. Mam jeszcze jedno pytanko. Jak kupowałem u nich konto to serwer z moim kontem znajduje się w Luksemburgu, a wiecie gdzie dostaje się teraz? W UK czy dalej Luksemburg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Konta były chyba automatycznie przenoszone, ale nie jestem pewien. W każdym bądź razie nowe lądują w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Bardzo bym się cieszył z UK, bo mniejsze pingi i MySQL lepiej śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 traceroute twojej stronki wykonaj ew. walnij tickiet do pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Obecnie pingi są rzędu 90-130ms (Luksemburg). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Obecnie pingi są rzędu 90-130ms (Luksemburg). Ja mam do Ciebie max 60ms, ale masz rację jesteś nadal w Luksemburgu http://whois.domaintools.com/195.24.77.247. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Mam wtyczkę do Liska: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/5791. Fajna sprawa, można zobaczyć przybliżone miejsce. Dobra to na 100% zostaje w neteasy.pl. A teraz trochę zmieńmy temat. Jak pisałem chce sprzedać jedno z moich for. I teraz tak. Dajmy, że aukcja się skończyła, kupiec wysłał pieniądze i co dalej? Mam prosić od niego dane osobowe, by zmienić je w panelu hostingu i u rejestratora domeny? I później wysłać wszelkie hasła? Jak to zrobić szybko i sprawnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Domena - wykonuje się cesje,a hosting zmieniasz dane na jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Mam wtyczkę do Liska: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/5791. Fajna sprawa, można zobaczyć przybliżone miejsce. Ooo dzięki Nie znałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2008 Domenę mam w az.pl. Ale wykonam cesje i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2008 Nie lepiej transfer w az ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach