nib1 1 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Czy wam tez padlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Heh, widać nuv nie tylko z forum się zwinął A tak na poważnie to serwer działa, tylko ma strasznie duże straty pakietów (>50%). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 kiedy zacznie dzialac?Fiehost1 6:06:27 nie wiem. OWNED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Z mojej strony działa wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 W dniu dzisiejszym mieliśmy atak DDOS, awaria została usunięta w 10 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Raczej nie był to DDoS skoro poradziliście sobie w 10 minut Może jakiś mały DoS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Mamy wykupiony pakiet extra w hosteurope gwarantowany czas odpowiedzi do 15 minut, zakupiliśmy sprzętowy firewall Cisco który wyciął wszystkie adresy IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 No co Ty to w końcu hosting nvu! Ataki lusterkiem odbijają ... ps. Mnie już tu nie ma, greetz for : bell, jarek, boss, mruczek, malu123, adrian szczepanik, edart, jor and godzio. dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Szczerze mówiąc to dostałem od kolegi link, napisałem tutaj posta tylko po to aby poinformować klientów o usterce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 zakupiliśmy sprzętowy firewall Cisco który wyciął wszystkie adresy IP.Bredzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Bredzisz. musi to być naprawdę fenomenalny firewall ;D sorry, ale kocham posty P ;D ps. nvu bądź wreszcie słowny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Juve serwer był wyłączony HE zaproponowało kupno firewalla więc kupiłem. Cisco ASA 5505/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 25 euro miesięcznie 25 euro setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 25 euro miesięcznie 25 euro setup No proszę, a niektórzy płacą za taką ochronę po parę(-naście) tysięcy dolarów miesięcznie... Głupcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Bredzisz. no tak, bo takie rzeczy przecież tylko PF potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 @NVU Kto zajmuje się administracją tego ASA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 @NVU Kto zajmuje się administracją tego ASA?ASA się sam automagicznie konfiguruje i wycina DDoS'y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach