nfq 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 witam, znacie jakieś serwisy hostingowy w USA podobne do tych : hostgator.com i surpasshosting.com bądź dimenoc.com. wiadomo jest to overselling, ale cóż chciałbym cenę do 5$ miesięcznie, z parametrami około 20gb/200gb i tyle by starczyło. cpanel i domen najlepiej do 20. chce zrobić to konto pod download. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 Dla własnego dobra lepiej dokładnie zapoznaj się z ofertą gdyż kilka razy rzuciło mi się w oczy, iż konto niby ma pojemność 10GB ale przykładowo pliku większego jak 200MB wgrać nie mogłeś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 We wszystkich co podałem serwisach jest jedynie ograniczenie 80kb/s upload jak i download. Choć nie wiem czy w hostdime też jest, bo miałem tam konto 6 miechów i nie pamiętam za bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 dreamhost.com site5.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 dramhost.com nie opłaca się płatnośc miesięczna, a w site5.com nie ma płatności miesięcznej :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach