Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Witam, poszukuje hostingu z następującymi parametrami: - shell - możliwość postawienia repozytorium svn - Ruby, perl, python - MySQL, SQLite Parametry takie jak pojemność, transfer są bez znaczenia. Wiem, że idealnym rozwiązaniem byłaby oferta megiteam.pl lecz jest to troche za drogie jak na studencką kieszeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Napisz do MegiTeam, moze zaproponuja Ci jakas indywidualna oferte. Nie zaszkodzi zapytac :-). Generalnie mysle, ze z takimi oczekiwaniami naprawde warto kierowac sie do MegiTeam :-). Mysle, ze sie nie zawiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Albo poszukaj na wht.com jakiegoś kodu promocji do betterhost.ca. Kupiłem kiedyś od nich VPSa 128MB 10/100GB za 3,95$ o ile mnie pamięć nie myli. I żeby było ciekawiej bardzo ładnie całość działała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach