nfq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 witam, u mnie w pracowni informatycznej mam takie listwy, a w nich zasilanie 220V i gniazdka RJ-45 do internetu. chciałbym coś takiego zrobić u siebie, żeby schować kable i zrobić stacje dokującą pod jednostkę. jest coś takiego dostępne na allegro ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Ja rozumiem, że święta idą... człowiek się może rozleniwić ale bez przesady! Sam nie możesz poszukać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Ja rozumiem, że święta idą... człowiek się może rozleniwić ale bez przesady!Sam nie możesz poszukać? Adrian zauważyłem ze kto co sie nie zapyta w 95 % ludzi odsyłasz "gdzies" jest to forum, o webhostingu ktore porusza takze tematy sieci itp a jak wiadomo to o czym kolega mówi jest to standard w projektowaniu sieci czy w google "bezpieczeństwo" jak sie nie myle BHP tez chyba ma to cos do tego takze daj se na luz jak masz tak spamowac to lepiej nic nie pisz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 @RuFiK wybacz ale jeżeli ktoś się pyta czy daną rzecz można nabyć w konkretnych lokalizacjach to tak trudno samemu sprawdzić? Inaczej się to nie nazywa jak lenistwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 jak chcesz kupic samochód to nie idziesz i nie kupujesz pierwszego lepszego tylko zapewne zasiegasz opini publicznej fora, koledzy, znajomi itp takze chill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 @RuFiK wskaż proszę jedno pytanie o pinię w poście autora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Ojojoj, mylisz się Adrian - szukałem we wszystkich kategoriach, pod różnymi słowami kluczowymi NIC nie znalazłem, tego co poszukuje. Napisałem tutaj temat, żeby was się zapytać czy wiecie jak to się nazywa, ja nie mogłem znaleźć więc tutaj piszę. Nie kłóćcie się o to, czy szukałem, czy nie, bo szukałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Polecam http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?pid=C0799887 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 kurcze, nie chodzi mi o sam przedłużacz + internet, ale listwy kwadratowe takie białe, w ktorych mozna schować kable, zamontować gniazdka 220v, internet i inne duperele jak sobie dziure wytniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 eh... Tzw "Listwy i kanały elektroinstalacyjne" kupisz to praktycznie we wszystkich większych sklepach budowlano, elektryczno podobnych. Nawet w google możesz wpisać nazwę "tego" i swoje miasto, pewnie znajdzie się jakiś sklep... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 ROTFL Niezły tytuł tematu Za Chiny Ludowe bym się nie zorientował, że chodzi o zwykłe listwy ścienne z PCV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Zamiast listwy proponuję od razu dozbierać na UPS-a... dopiero to daje jakiś efekt.. te listwy to tak naprawdę o kant d.. można rozbić... trooochę chronią i pomagają te z bezpiecznikami, ale UPS to dopiero porządne rozwiązanie.. heh EDIT: może i BOSS ma rację - a ja odpisałem tak i basta heh bo jak na mój gust, to właśnie o to chodziło w innym wypadku kurs na Castoramę / IKEĘ / JYSK i heja heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 JUSK - tam przecież tylko kołdry, materace, itp są... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach